About Us

MEDIAWAVE werd opgericht in 2007 en is vanaf dat moment een certified partner van SCALA digital signage oplossing met een actieradius op niveau van BENELUX.

SCALA is zonder twijfel de onbetwiste Nr. 1 speler voor dit soort applicaties met een grote focus op ontwikkeling van nieuwe technieken en een wereldwijde aanwezigheid.
Naast een betrouwbare software hoort een betrouwbare hardware oplossing.
Daarom zijn wij professional partner van Samsung en Philips. Wij geven de voorkeur aan hun "professional displays" vanuit een technisch oogpunt en vanwege de uitstekende ondersteuning. Onze players bestaan uit een specifiek geselecteerd en samengesteld heavy-duty platform van moederbord, grafische kaart, voeding, etc. De vorm van deze hardware kan verschillen in functie van de plaats en wijze waarop hij wordt ingezet. Actueel neemt het gebruik van embedded players in het scherm van de display leverancier toe.
Last but not least hebben wij een partnership met BNS Hybrid IT solutions. Vanuit hun datacenter bieden wij onze SaaS oplossing aan en verder verzorgen zij ondersteuning m.b.t. ontwikkeling, netwerk en security.

Mediawave heeft geopteerd voor betrouwbare en solide partnerships met world class players, welke dienen als fundering voor een snelle, correcte en professionele service naar de klant en het ons mogelijk maakt om een hoogst kwalitatief product in de markt te zetten waarbij 24/7 weergave een uitgangspunt is.
Mediawave kan voorzien in de nodige techniek, van aanmaak van de grafische content tot plaatsing. Tevens kunnen wij advies verstrekken om de meest optimale schermopstelling te komen. Samen met Uw vertrouwd grafisch bureau of mediaverantwoordelijken kunnen wij uw huisstijl en (commerciële) boodschappen tot leven brengen.
Wij kunnen ondertussen terugblikken op een jarenlange ervaring in de materie in verschillende sectoren.

Het gebruik van digital signage systemen om interne en externe communicatie te bevorderen is een steeds sterker groeiend begrip.

Vele organisaties ontdekken de kracht en flexibiliteit van dit imago bevorderend medium om snel en to-the-point te communiceren met hun werknemers, klanten en bezoekers. Wij leveren turn-key oplossingen voor alle mogelijke digital signage toepassingen en verzorgen alle bijhorende services op termijn; van onderhoud op de hardware t.e.m. aanmaak van de videografie of maatwerkprogrammatie.
Creatie van multi-media content - Capturing en montage van video - Gecontroleerde weergave van content op niveau van locatie en tijd - Distributie van content over multi-site locaties (nationaal & internationaal) - 24/7/365 weergave van content - Optimaliseren van benodigde bandbreedte - System monotoring - Statuscontrole & ad-billing van alle displays in het netwerk - Scalable systeem - Controle over externe devices op point-of-playback - Beheer van animaties op onze backbone server- Disaster recovery plans in place - Uitgebreid service packet - Interfacing met bestaande ERP applicaties - Invoegen van relevante RSS feeds ...

 

MEDIAWAVE CHARTER

KLANT IS NR. 1
Wij verbinden ons voor 100% om onze klant de best mogelijke service te geven. D.w.z., snelle antwoorden op vragen, samenwerken met jullie mensen om een naadloze integratie te bekomen en het aanbieden van de nodige opleidingen.

ONE-STOP-SHOP
Van strategie tot uitrusting, tot content creatie, hosting, installatie en onderhoud, er is maar één partner nodig wanneer jullie voor mediawave kiezen. Wij begrijpen dat het implementeren van een digital signage systeem complex kan zijn. Het is ons doel om het geheel eenvoudig beheerbaar te maken en ervoor te zorgen dat het voldoet aan Uw verwachtingen.

ONS TEAM
Ons team heeft een grondige kennis van de digital signage markt. Met onze gebundelde krachten kunnen wij U helpen om te kiezen voor en het realiseren van de beste oplossing voor Uw behoefte.

BUDGETTAIRE AFSTEMMING
Wij bieden een grote variatie van digital signage oplossingen aan welke afgestemd worden op jullie budget, met als opzet het hoogste waarde voor Uw geld. We bekijken tevens de mogelijkheden om bestaande hardware te gebruiken en zo de kosten onder controle te houden.

WIJ ZIJN ERVAREN
mediawave kan terugblikken op jarenlange ervaring in planning en uitvoering van digital signage netwerken. Om het even of U nood hebt aan één sign/locatie of honderden, wij kunnen mede dankzij onze ervaring en deze van onze partners de juiste oplossing voor jullie uitwerken.

CUSTOM MADE OPLOSSINGEN
Onze oplossing kan afgestemd worden op de behoefte van iedere sector (corporate, government, retail, healthcare, horeca, public, ....)

ONZE SOFTWARE IS EENVOUDIG IN GEBRUIK EN FUTURE PROOF
De Scala5 oplossing biedt een compleet management systeem dat flexibel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Het gebruik van templates, user authorisaties en goedkeuringsflow zorgt voor een foutloos gebruik van het systeem.

WIJ GEBRUIKEN KWALITATIEVE HARDWARE
Wij gebruiken hardware welke voldoet aan de laatste technologie, getest en goedgekeurd. Daarom hebben wij geopteerd om een partnership te vormen met worldclass players in de industrie.

WIJ KUNNEN VOORZIEN IN CONTENT, HOSTING & MANAGED SERVICES
Wij creëren digital signage oplossingen die jullie zelf kunnen beheren of indien gewenst door ons laten beheren. Onze SaaS oplossing biedt U een systeem dat zonder kopzorgen gebruikt kan worden. Tevens kunnen wij voorzien in onderhoud, programmeren van content updates alsook de aanmaak van de content.

WIJ MAKEN HET SIMPEL
Jullie hebben vast en zeker een overvol schema. De implementatie van een digital signage systeem is waarschijnlijk slechts één van de dingen op Uw TO DO lijst.
Daarom maakt mediawave digital signage eenvoudig te begrijpen, implementeren en onderhouden. Wij beschikken over de nodige kennis, zijn professioneel in aanpak en "fun to work with"

Comments