Partners

www.scala.com

Scala

Scala werd opgericht in 1987 en is zonder twijfel de nr. 1 speler wereldwijd m.b.t. digital signage applicaties. De infochannel software suite is in zijn 5de generatie en scala is uitgegroeid tot marktleider in de corporate en overheidscommunicatie, retail advertising en instore marketing, hospitality & entertainment, opleiding en locale tv netwerken voor digital signage en point of sales advertising. De scala software suite biedt de mogelijkheid tot ontwerp, beheer, monitoring en logging van de weergave.

www.mybns.com

BNS Hybrid IT Solutions

BNS werd opgericht in 1991 Sindsdien heeft BNS een mooi en loyaal klantenbestand uitgebouwd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en sinds 2005 is BNS erkend als Microsoft Gold Certified Partner in de competenties Computer Infrastructure, Advanced Infrastructure, Information Worker (Sharepoint), Business Solutions (Dynamics CRM) en Mobility. Als HP Preferred Partner met een specialisatie in Enterprise Storage & Business Critical Systems is BNS ook de aangesproken partij om systemen te leveren waarvan een hoge beschikbaarheid geëist wordt. Als technologische partner biedt BNS waardevolle ervaring op vlak van Hosting, netwerken, beveiliging, etc . 

www.samsung.com

SAMSUNG

In de Benelux opereert Samsung Electronics vanuit het hoofdkantoor in Delft. Bij Samsung Electronics Benelux werken in totaal 150 medewerkers, waarvan 95 mede- werkers in de vestiging in Delft en 55 medewerkers in de vestiging in Vilvoorde, Brussel in België. De partnership met de afdeling "professional panels" staat garant voor state - of-the art displays met de nodige garantievoorwaarden m.b.t. support. 

www.mmd-p.com

Philips mmd

Synonymous with quality and trust, the Philips brand is a name that is universally known. Our comprehensive range of displays combines state of the art technology with sleek European design to create an awesome array of products that can be used in business, home, game or hospitality applications.

Comments